Un ciclu complet de producție al mobilierului
Noi producem mobilă la comandă pe dimensiunile individuale. La fabricarea mobilierului folosim doar materiale de calitate, care crește foarte mult durabilitatea și ușurința de utilizare.

Noi oferim tuturor clienților noștri condițiile ideale pentru cooperare: de la specialist pe măsurări , și se încheie cu o garanție pe toată mobila noastră. Livrare mobilei este din contul companiei. Daca faceti comanda la noi, veți obține un excelent mobilier de calitate, la prețuri rezonabile si executat in termen scurt:5-pina la 30 saptamini lucratoare.

Compania are propriile echipamente moderne de diferite branduri de top din lume,sunt mai mut de 30 unitati. Realizăm un ciclu complet de fabricație a operațiunilor de mobilier: tăierea, producția de fronturi (frezare, pictura), inchleierea marginii cu cant ABS, asamblarea mobilierului, executarea elementelor decorative.
Cele mai bune materiale
Materiale pentru fabricarea de mobilier se selecteaza în funcție de caracteristicile sale și condițiile de funcționare. Tehnologia Mobilei nu se opreste, progresul avansează,pe piață există materiale noi, moderne, durabile și practice.

Desigur, compania noastră utilizează în fabricarea mobilierului numai cele mai bune, cele mai populare materiale de la producători de renume .
Utilaj SCM
SCM este un lider în proiectarea și fabricarea de mașini și servicii manuale și automate pentru industria lemnului, ateliere pentru producerea piesei, articolul este realizat din panouri înnobilate realizate din lemn masiv.

Toate mașinile SCM sunt configurate în așa fel încât să ofere cea mai bună inovație tehnologică, înaltă performanță și fiabilitate.