Cei mai buni!
Astăzi în Moldova a crescut foarte mult anchete cu privire la prețurile și mobilier de calitate.

Mulți cumpărători nu sunt mulțumiți cu un proces foarte complex și costisitor de fabricație, dificultăți cu alegerea de proiectare, alegerea materialelor și a accesoriilor, care sunt oferite de mai multe companii de azi.

Avanta.Basic, este specializată în producția de mobilier modern, elegant, tot mobilierul este executt dupa dimensiunile individuale ale clientului.

Anii de experiență pe piața Moldovei în domeniul tehnologiilor de mobilier, ne oferă posibilitatea de a ocupa o poziție înaltă în acest segment și pentru a asigura cea mai bună valoare intre pret si calitate!
Abordarea profesionala!
Experții noștri vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită intre toate materialele și accesoriile necesare,totodata sa fie comoda si practica. Va vom face un proiect vizual, vizualizat pe un monitor de calculator din unghiuri diferite.

De asemenea, lucrăm cu proiecte de design gata făcute. Această opțiune va accelera acceptarea ordinii în lucrare.

Ne-am dori sa mentionam ca toate comenzile noastre inainte de calculul final se masoara se specialialistii nostri,pentru a evita neclaritati in dimensiuni. Dupa fabricate livrarea,ridicarea la etaj,instalarea si montarea se face de specialistii nostri.

Noi dam garantie!
Când comandați, încheiați un contract pentru fabricarea unui proiect individual, care conține plata în avans pentru bunurile și restul.

Există, de asemenea, termenii în care ne angajăm să fabricam mobilierul. La contract se ataseaza vizualizarile cu toate dimensiunile si formularul de comanda.

NOI PRODUCEM DOAR CEL MAI BUN MOBILIER PENTRU CASA DUMNEAVOASTRA