Abordarea modernă la proiectarea de mobilier
Suntem ghidati de principiile de bază:

— Optimizare.
Mobilierul nostru va optimiza sistemele de stocare, ceea ce le face la fel de ușor de utilizat. Economisiți spațiu. Dacă în mod corespunzător clasificate ca fiind spațiu în mobilierul nostru, tot ce ai nevoie poate fi plasat pe suprafața minimă.

— Zonarea.
Variantele de mobilier la comanda individuala va fi capabil de a împărți camera în zone, dacă este necesar.

— Eco.
Producind mobilierul ne asigurăm ca toate detaliile sa fie ecologice și de calitate.

— Generarea de idei existente.
Designerii companiei noastre va vor ajuta la alegerea corecta intre mobilierul executat cu accesoriile potrivit gustului dumneavoastra.

Calitate excelenta a mobilierului nostru se datorează nu numai la fabricarea de mobilier din materiale ecologice și utilizarea în producția de echipamente moderne de înaltă precizie operate de personal calificat și un sistem complet de control al calității, dar, de asemenea, utilizarea doar materiale de înaltă calitate și componente de la producători de încredere.
Design
Avanta.Basic ofera servicii pentru implementarea solutiilor de proiectare cele mai neobișnuite. În funcție de preferințele dumneavoastră, puteți alege conceptul standard sau original. Compania noastră respect valorile clienților sai, astfel încât menținem timpul de producție a comenzilor. Vom fi bucuroși să vă ajutam în realizarea viselor dumneavoastra.

Designerii noștri îmbunătățesc abilitățile lor în mod regulat prin participarea la expoziții internaționale în Europa. Prin urmare, orice proiect de design propus - va satisface toate tendințele moderne.