Despre companie


Amenajîndu-vă casa sau oficiul, noi vă ajutăm să luaţi decizia potrivită: cum ar trebui să fie uşile din interior, ce mobilă pentru sufragerie, living, dormitor, camera pentru copii sau oficiu, cum mai bine se conbină cu interierul, clasică sau mai modernă, vă permit mărimile locuinţei dumneavoastră să comandaţi dulapuri obişnuite sau dulapuri cu uşi glisante?

Noi suntem mereu gata să vă răspundem la orice intrebare, tot ce ţine de mobilă pentru casă sau incăperi publice, realizăm cu drag proiect de design, fabricarea Şi instalarea uşilor interioare, mobilei pentru casă, oficiu, precum şi mobilier specializat pentru bănci, laboratoare, farmacii, centre comerciale, instituţii de invaţămint, hotele, frizerii, biblioteci etc.

Compania “AVANTA” fondată în anul 1992 dispune de tot ce este necesar pentru proiectarea şi fabricarea mobilei de calitate, uşi şi elemente decorative din lemn de interior atît în stil clasic, cît Şi modem.

Mobila se fabrică din lemn natural (stejar, cireş, frasin, tei, salcîm) folosind tehnologia de îmbătrânire artificială a lemnului, din panouri PAL şi MDF acoperite cu furnir natural sau folie din PVC, PAL melaminat ş.a.

O gamă largă de blaturi din cuarţ, marmură şi alte materiale îmbunătăţesc aspectul mobilierului.

Principala prioritate în activitatea companiei este calitatea produselor, care este asigurată de:

     un nivel înalt de pregătire a personalului şi controlul sistematic al calităţii produselor de la dezvoltarea unui proiect de design până la instalare;

     echipamente Şi tehnologii moderne care oferă caracteristici estetice şi funcţionale ridicate ale mobilierului;

     selecţie largă de materiale, componente şi accesorii ale producătorilor europeni de renume;

     mobila de bucătărie este completată cu aparate de uz casnic de înaltă calitate, fabricate de producători de renume Franke şi Smeg.

Oferim o gamă largă de frigidere, cuptoare, plite de gaz şi electrice, cuptoare cu microunde, maşini de spălat Şi uscat, maşini de spălat vase, maşini de cafea, chiuvete Şi mixere, alte aparate Şi accesorii de bucătărie.

 

oranier_logo img2 img3 img1